Прикажи ги сите аукции од општина

Нема пронајдени записи.

Аукција брПарцела брВреме на завршувањеПрва ценаПоследна ценаСтатус на парцелаИнфо за парцела
07-01/2016 52.3.1 Aug 31, 2016 13:31:00 61 MKD 1290 MKD Оттуѓена Детали
08-01/2016 68,3,1 Aug 31, 2016 13:21:00 61 MKD 1300 MKD Оттуѓена Детали
06-01/2016 51.3.1 Aug 31, 2016 12:37:00 61 MKD 1220 MKD Оттуѓена Детали
05-01/2016 50.3.1 Aug 31, 2016 11:27:00 61 MKD 1260 MKD Оттуѓена Детали
04-01/2016 35.3.1 Aug 31, 2016 10:41:00 61 MKD 1500 MKD Оттуѓена Детали
12345678910...